ČEDA JOVANOVIĆ: Mogu bez Vučića, nije mi mesto u nemoćnoj vlasti!

Izvor: Press, 19.Nov.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEDA JOVANOVIĆ: Mogu bez Vučića, nije mi mesto u nemoćnoj vlasti!

Smatram da nam nije mesto u vlasti koja je nemoćna i nespremna da menja sve ono što je unutar nje loše, zbog čega koja je najodgovornija za nastavak krize u kojoj se zemlja nalazi. Sa druge strane, ne vidim LDP ni među onima koji se danas nalaze u opoziciji, vođeni sebičnom logikom „što gore - to bolje“.
Liberalno demokratskoj partiji je potrebna podrška građana, a ne Vučića ili jalovih opozicionara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poručio je lider LDP Čedomir Jovanović.
On je u pisanoj izjavi istakao da je "svaki sekund odlaganja od marta do novembra potvrdio je ispravnost naše politike".
"Kao što me nije interesovalo šta su mislili o nama dok smo govorili o Kosovu, Hagu, drugačijem odnosu prema regionu, Srebrenici, 12. martu, Tadiću, Koštunici, NIS-u, tako me ne interesuju ni rekacije prepune mržnje i malicioznosti koju ljudi u našoj zemlji ne zaslužuju posle ludila koje smo doživeli u prethodnih 25 godina", navodi lider LDP.

PROČITAJTE JOŠ:
EKSKLUZIVNI INTERVJU SA ŠEŠELJOM: Kako sam se razišao sa Tomom i Vučićem
Ljajić:Puštanje Šešelja - slučaj bez presedana
Hrvatska u kampanji protiv Šešelja
   
"Vučić može bez mene, mogu i ja bez njega. Ali ni sa 600 odsto on nigde neće stići, ako ne shvati da mora potpuno promeniti političke osnove Srbije i to pre svega tako što će otvoriti prostor za rad svima onima koji su sposobni, a koji su danas žrtve nesposobnih koji nam odlučuju o životima", smatra Jovanović.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.