ČEDA JOVANOVIĆ IZLEĆE IZ AUTA I UDARA GA SVOM SNAGOM! Isplivao snimak tuče u garaži (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 13:43

ČEDA JOVANOVIĆ IZLEĆE IZ AUTA I UDARA GA SVOM SNAGOM! Isplivao snimak tuče u garaži (VIDEO)

Sada se pojavio i snimak na kom se navodno vidi sukob Jovanovića i komšije koji ga je prijavio

Vladimir S. (53) prijavio je policiji da ga je u garaži u Bulevaru Zorana Đinđića, zbog nesuglasica oko parking mesta napao Čedomir Jovanović.

. Nakon ulaska u garažu, na trećem minutu snimka može se videti muškarac koji udara drugog.

Kako se nezvanično saznaje do navodnog sukoba je došlo zbog parking mesta. Naime komšija je zamerio Jovanoviću kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je parkirao automobil. Jovanović je tada navodno odgurnuo komšiju koji je pao na pod i on je prijavio policiji napad.

Jovanović je juče opisao događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V.S, navodeći da je stajao u kolima ispred garaže i da nikome nije blokirao put. V.S. se potom, kako je naveo Jovanović, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i svirao mu bez razloga, nakon čega mu je u više navrata opsovao majku.

Jovanović dodaje da je potom izašao iz automobila i zatražio od V.S. da ga ostavi na miru, ali da je on nastavio da ga psuje i da je počeo da pretura po svojoj torbici simulirajući da će da iz nje izvadi neko oružje.

Lider LDP dodaje da je tada odgurnuo V.S. u predelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.

- Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, ali po ko zna koji put ti mediji, po pravilu, lažu o meni zato što mi preko njih zločinačko udruzenje odgovara na moju politiku i ono što radim. Danas su mi vratili za odlazak u Srebrenicu, na isti način kao što su mi ubice prošli put došle pred stan pevajući pesmu o Legiji - kaže Jovanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.