Izvor: Luftika.rs, 24.Jul.2021, 13:56

Čeda Jovanović ponovo pobudalio, pretukao komšiju zbog parking mesta

Juče tokom popodneva u garaži zgrade u kojoj živi Čedomir Jovanović u ulici Zorana Đinđića došlo je do incidenta.
Nezvanično, do sukoba je došlo zbog parking mesta. Naime komšija je zamerio Jovanoviću kao je parkirao automobil. Jovanović je tada navodno odgurnuo komšiju koji je pao na pod i on je prijavio policiji napad.
Inače, V.S. je više puta do sada pravio incidente u garaži i pokušavao da uništi automobil koji je u vlasništvu Jovanovića. Lider LDP se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nije obazirao na napade, ali ovoga puta mu je “prekipelo”.
Supruga čoveka koji je završio na podu navodno zbog parking mesta, je na kamerama videla da se nešto događa u garaži i odmah je došla da pomogne svom mužu.
Međutim kada je policija stigla na lice mesta nije zatekla Čedomira Jovanovića u stanu. Jedan od stanara zgrade u kojoj žive oba učesnika incidenta rekao je da su obojica skloni takvim ispadima i da “sve podseća na priču o dva ovna na brvnu”.



Ovo je još jedan u nizu huliganskih ispada Jovanovića. Da podsetimo, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je protiv lidera LDP Čedomira Jovanovića nedavno podnelo krivičnu prijavu zbog sumnje da je tokom incidenta koji je izazvao 2. jula ispred jednog lokala na Novom Beogradu počinio čak tri krivična dela, nasilničko ponašanje, uništenje tuđih stvari i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.
Jovanović je, da podsetimo, imao još jedan nasilnički ispad. Naime lider LDP je 18. jula prošle godine, na Novom Beogradu reketom tukao vlasnika centra za fizikalnu terapiju „Fizio centar“ Žarka Ivkovića.zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.
Incident se dogodio u Ulici Milutina Milankovića, a navodno mu je prethodio nesporazum oko zakupa lokala.
Izvor: 24sedam
 
Direktor policije Rebić o detaljima večeri kad je Čeda Jovanović izgubio kompas i nikako da ga nađe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

SNIMAK ČEDINE TUČE U GARAŽI? Prvo su iz kola izašla deca i žena, a onda se desio INCIDENT (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jul.2021

Nakon prijave da je lider LDP Čedomir Jovanović u garaži ispred svoje zgrade fizički napao komšiju i to zbog parking mesta, pojavio se snimak navodnog obračuna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.