CARINICI OTVORILI PRTLJAG PA SE ŠOKIRALI! Nećete verovati šta je putnik pokušao da SAKRIJE u koferu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 21:53

CARINICI OTVORILI PRTLJAG PA SE ŠOKIRALI! Nećete verovati šta je putnik pokušao da SAKRIJE u koferu! (FOTO)

Neobičan sadržaj nanjušio pas

Pas carine i granične službe SAD-a otkrio je neobičan sadržaj u prtljagu jednog putnika koji se vraćao iz Afrike.

Putnik je prijavio da u koferu ima sušenu ribu, ali inspekcija na aerodromu Boston Logan otkrila je mrtva i dehidrirana tela četiri majmuna, izjavili su agenti.

Putnik je tvrdio da je majmune doneo u SAD za sopstvenu konzumaciju, izjavio je Rajan Biset, portparol CPB-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U Americi je zabranjeno unošenje sirovog ili minimalno obrađenog mesa divljih životinja zbog opasnosti od bolesti, prenosi AP News.

Credit @ground_app

Customs K9 sniffs out dried monkey remains in bag at Boston Logan Airport.#Quote: An airline passenger was arrested this week at Boston’s Logan International Airport after trying to illegally import four mummified monkeys from the Democratic Republic of… pic.twitter.com/imUTvk1Bzj

— 34_Lies (@34_Lies) February 10, 2024

- Opasnosti povezane s unošenjem mesa divljih životinja u Sjedinjene Države su stvarne. Takvo meso može biti zaraženo patogenima koji mogu da izazovu bolesti, uključujući i virus ebole - rekao je Hulio Karavia, direktor lokalne luke za carinsku i graničnu zaštitu.

Incident se dogodio prošlog meseca, ali je informacija objavljena tek u petak.

Biset je izjavio u nedelju da za sada nije podignuta nikakva optužnica, ali je sav prtljag ovog putnika zaplenjen, a gotovo 4 kilograma mesa divljih životinja biće uništeno od strane američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti.

Izvor: Srbija Danas/Klik.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.