CARICA, LJUBAVNICA ILI SVEŠTENICA: Otkrijte vašu životnu tarot kartu

Izvor: Kurir, 13.Maj.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CARICA, LJUBAVNICA ILI SVEŠTENICA: Otkrijte vašu životnu tarot kartu

Saznajte koja tarot karta vas najbolje opisuje i uz njenu pomoć istražite svoje potencijale...

Tarot je špil od 78 karata koje se u raznim krajevima Evrope koriste od sredine 15. veka za igru i predviđanje sudbine. Tradicionalno verovanje za tarot karte je da se one ne bave doslovno proricanjem, već istraživanjem puteva sudbine što znači da će nam pomoći onoliko koliko u njih verujemo.

Zanimljivo je da svaki dan u godini ima svoju tarot kartu, kao što svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čovek ima svoju kartu koju je potrebno da uvek drži uz sebe.

Evo kako da odredite svoju tarot životnu kartu:

Pojedinačne brojeve svog datuma rođenja (dan, mesec i godinu) prvo saberete odvojeno dok broj ne svedete na jednocifreni, a onda saberite sva 3 dobijena jednocifrena broja kako biste dobili finalni jednocifreni broj. U slučaju da je vaš datum rođenja 27. 09. 1977., postupak je sledeći:

2 + 7 = 90 + 9 = 91 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 69 + 9 + 6 =24 = 2 + 4 = 6

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.