CAREVI OD KOMŠIJA: Kolektivna čestitka za tek rođenu devojčicu oduševila je CELU SRBIJU! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CAREVI OD KOMŠIJA: Kolektivna čestitka za tek rođenu devojčicu oduševila je CELU SRBIJU! (FOTO)

Stanari jedne zgrade u centru Kikinde dosetili su se da svojim komšijama čestitaju rođenje ćerke na krajnje neobičan način.

Sliku nam je poslala čitateljka H.H. koja je ulazeći u zgradu na tabli koja služi za oglase, primedbe, sugestije, pa i lepe želje, ugledala ovu čestitku.

- Prijatno sam se iznenadila, ovako nešto još nisam videla. Očigledno da se u ovoj zgradi neguju dobri komšijski odnosi, te je kućni savet komšijama koji žive na prvom spratu čestitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rođenje ćerke. Divan komšijski gest koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim - potvrdila nam je čitateljka.

Foto: Čitalac Telegrafa

Inače, zgrada u centru grada važi za jednu od najuređenijih i najlepših, jer dobri odnosi među stanarima svakako da je čine još poželjnijom za stanovanje.

(Dragana Starčević)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.