C. Gora: Novi slučaj kovida, ukupno 326 od početka pandemije

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 08:10

C. Gora: Novi slučaj kovida, ukupno 326 od početka pandemije

Podgorica -- U Crnoj Gori u ponedeljak registrovan još jedan slučaj koronavirusa. Reč je o zaraženoj osobi iz Budve koja je nekoliko dana pre pojave simptoma boravila u BiH.

"Epidemiološko istraživanje slučaja i identifikacija kontakata je u toku. Broj otkrivenih slučajeva korona virusa od početka dešavanja u Crnoj Gori je 326", navodi se u saopštenju IJZCG.

Laboratorije Instituta za zdravlje Crne Gore su tokom jučerašnjeg dana završile analize 34 uzoraka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na novi koronavirus, među kojima je jedan novootkriveni slučaj iz Budve, koji je nekoliko dana pre početka simptoma - suv kašalj i povišena telesna temperatura, boravio u Bosni i Hercegovini, kaže se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.