Izvor: Kurir, 11.Jun.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buš stigao u Rim

RIM, 11. juna (Tanjug) - Američki predsednik Džordž Buš doputovao je danas u Rim, gde su preduzete opsežne mere bezbednosti. U italijanskoj prestonici je razmešteno oko 10.000 vojnika i policajaca, javile su agencije. Po sletanju aviona na aerodrom Čampino, Buš je odvezen u vilu "Taverna", rezidenciju ambasadora SAD u Italiji, gde će boraviti tokom posete Italiji, javila je italijanska agencija ANSA. Aerodrom Čampino je uoči dolaska američkog predsednika bio pod jakim obezbeđenjem.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Buš u poseti Italiji

Izvor: B92, 12.Jun.2008, 03:37

Rim -- Borba protiv terorizma i situacija na Bliskom Istoku bile su glavne teme razgovora u Rimu američkog i italijanskog predsednika Džordža Buša i Đorđa Napolitana...Tokom njihovog susreta, bilo je reči i o privrednoj situaciji u svetu, u kontekstu činjenice da će Italija sledeće godine biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.