Bukti ogroman požar u akva parku: Došlo do eksplozije u kuhinji? VIDEO

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 18:42

Bukti ogroman požar u akva parku: Došlo do eksplozije u kuhinji? VIDEO

U termalnom parku AquaLuna u slovenačkom gradu Podčetrtek, nedaleko od granice sa Hrvatskom, izbio je veliki požar.

Kako je portalu 24sata.hr javio čitalac, na terenu su desetine vatrogasnih vozila, a nagađa se da je došlo do eksplozije u kuhinji.

Kako se vidi na snimcima objavljenim na društvenim mrežama, vatra je gotovo u potpunosti progutala jedan od objekata u parku, a izdiže se crni gusti dim iznad zgrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POŽAR U AKVA PARKU U SLOVENIJI: Zapalila se zgrada hotela

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 00:03

U termalnom parku AquaLuna u slovenačkom gradu Podčetrtek, nedaleko od granice sa Hrvatskom, izbio je veliki požar...Prema informacijama koje je javio čitalac portalu 24sata.hr, na terenu se nalazi veliki broj vatrogasnih vozila zbog navodne eksplozije u kuhinji. Srećom, prema saopštenju policije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.