Brojna pitanja o poslednjim aferama i dalje bez odgovora

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojna pitanja o poslednjim aferama i dalje bez odgovora

Brojna pitanja o aferi "špijun", kao i o navodima da je pripreman teroristički napad u Crnoj Gori, koja se poslednjih dana pokreću u Srbiji, i dalje su bez odgovora. Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova ni danas nisu izneli puno detalja o ovim događajima.

Ko je visoki funkcioner Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) koji je odavao informacije jednoj stranoj službi i da li je on uhapšen - odgovora na ova pitanja i dalje nema.

Ministar policije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Nebojša Stefanović nije želeo da iznosi više detalja o slučaju, a na pitanje da li je osoba uhapšenaodgovara da je završena prva faza istrage i da je ta osoba "pod kontrolom".

Istovremeno, predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić se osvrnuo na pisanje tabloida koji su objavili ime navodnog špijuna, navodeći da su to netačne informacije.

Potvrdu nije dobila ni informacija da je Srbija proterala nekoliko ruskih državljana zbog aktivnosti usmerenih ka Crnoj Gori, koju je objavio dnevnik Danas. Na pitanje N1 o tome, Aleksandar Vučić daje neodređeni odgovor.

"Nije sve u vašem pitanju netačno, jedan deo je netačan. Nisam hteo da odgovaram ne samo zbog onoga što sam već rekao već i zbog još jedne stvari, a to je da o tim stvarima nemam pravo da govorim u skladu sa zakonom. Inače sam imao još bezbroj detalja o kojima bih vam govorio i o stvarima u Crnoj Gori i o stvarima u Srbiji", rekao je Vučić.

Interesantno je da upravo u jeku ovih afera u Srbiji boravi sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev. On se danas sastao sa Aleksandarom Vučićem, a sredu je na sastanku čiji je početak bio otvoren za javnost predložio potpisivanje memoranduma kako bi se uspostavila redovna komunikacija bezbednosnih službi dve zemlje.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Afera špijun: Neke ozbiljne geostrateške igre se dešavaju?

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2016

Brojna pitanja o Aferi "špijun" i navodima da je pripreman teroristički napad u Crnoj Gori koja se poslednjih dana pokreću u Srbiji i dalje su bez odgovora. Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova ni danas nisu izneli puno detalja o ovim događajima...Ko je visoki funkcioner UKP-a...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.