Brojna iznenađenja za najmlađe na Dečjem sajmu od 12. do 14. oktobra

Izvor: Blic, 04.Okt.2012, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojna iznenađenja za najmlađe na Dečjem sajmu od 12. do 14. oktobra

Deseti Campina Puddis dečji sajam biće održan od 12. do 14. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 3. Ulaz je besplatan, a posetioce očekuje raznovrsan i bogat program.

Izlagači će prikazati širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne vrste igračaka i deci zanimljivih sitnica, nezaobilazne balone, bicikle.

Takođe, na Campina puddis dečjem sajmu posetioci će moći da se upoznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima.

Veliki broj izlagača izložiće opremu za bebe, sredstva za higijenu i negu, a starija deca moći će da uživaju u penjanju po veštačkoj steni, igraonici, bioskopu gde će se puštati najpopularniji dečji crtani filmovi, a očekuje ih još dosta iznenađenja.

Program u TC Ušće

Predsajamsko druženje održaće se 7. oktobra od 12 do 14 sati u TC Ušće gde će deca moći da uživaju u programu različitih izvođača poput dečjeg hora Zvončići iz Pančeva, muzičke radionice Mari Mari, pozorišne trupe Zo Zo i ostalih grupa dečjeg stvaralaštva.

Pored neprekidnog programa na bini i sportskom terenu, mališani će moći da uživaju i u programu koji specijalno za njih organizuje Svibor Savez Srbije, tako da će moći da nauče i neka viteška umeća.

Iznenađenja za najmlađe priprema i Žandermerija Beograd, koja će ih maskirati i omogućiti im da prođu posebnu obuku, dok će ih Agencija za bezbednost saobraćaja naučiti osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju.

Povezane vesti: Dečji sajam od 6. do 8. aprila Oaza zabave za roditelje i mališane Sutra počinje dečji sajam Dečji sajam od 14. oktobra Dvodnevni Dečji sajam u oktobru

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Deseti Campina Puddis dečji sajam

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2012, 14:33

Deseti Campina Puddis dečji sajam biće održan od 12. do 14. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 3 uz raznovrsan i bogat program za posetioce...Izlagači će prikazati širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.