Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj mrtvih u poplavi u Grčkoj porastao na 19

MADRA - Grčke vlasti su saopštile da su pronađena tela još tri žrtve poplave koja je pogodila zapadna predgradja Atine, pa je broj stradalih porastao na 19.

Vatrogasna služba je navela da je tijelo jednog čovjeka danas pronađeno na zemljištu fabrike kod predgrađa Mandra, ali da još uvijek nije preuzeto zbog otpada i zato što iz jedne veće >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << posude curi propan.

Obalska straža je objavila da je patrolni brod pronašao tijela dvojice ljudi u moru, južno od Mandre.

Još uvijek se ne zna da li su to tijela nekih od šest osoba koje se vode kao nestale u poplavi.

(beta/B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplave u Atini odnele 19 života

Izvor: Večernje novosti, 18.Nov.2017

Broj nastaradalih u poplavama u Atini porastao je na 19 otkrićem beživotnog tela muškarca u skladištu u opštini Mandra i dva tela u moru u zalivu Elfesina, južno od Mandre, izjavili su zvaničnici Broj nastaradalih u poplavama u Atini porastao je na 19 otkrićem beživotnog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.