Brnabićeva u Ženevi na skupu o Zapadnom Balkanu

Izvor: RTS, 01.Okt.2018, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva u Ženevi na skupu o Zapadnom Balkanu

Predsednica Vlade Ana Brnabić doputovala je u Ženevu, gde će sutra učestvovati na skupu "Dijalog o Zapadnom Balkanu" koji organizuje Svetski ekonomski forum.
Ana Brnabić večeras prisustvuje večeri za sve učesnike skupa, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Na skupu učestvuju lideri iz celog regiona, a nakon sastanka obratiće se na zajedničkoj konferenciji za medije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Sastankom sa liderima Zapadnog Balkana predsedava osnivač i izvršni direktor Svetskog ekonomskog foruma Klaus Švab, a pored njega skupu će prisustvovati predsednik Foruma Borge Brende i direktorka za Evropu i Evroaziju Martina Larkin.
Skupu će prisustvovati i nemačka ministarka odbrane Ursula von der Lejen, slovački ministar spoljnih poslova Miroslav Lajčak, turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu i drugi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabićeva u Ženevi na skupu o Zapadnom Balkanu

Izvor: B92, 01.Okt.2018

Predsednica Vlade Ana Brnabić doputovala je u Ženevu, gde će sutra učestvovati na skupu "Dijalog o Zapadnom Balkanu", koji organizuje Svetski ekonomski forum...Brnabić večeras prisustvuje večeri za sve učesnike skupa, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijina...Na skupu učestvuju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.