Brnabićeva u Ženevi na skupu o Zapadnom Balkanu

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva u Ženevi na skupu o Zapadnom Balkanu

Predsednica Vlade Ana Brnabić doputovala je u Ženevu, gde će sutra učestvovati na skupu "Dijalog o Zapadnom Balkanu", koji organizuje Svetski ekonomski forum.

Brnabić večeras prisustvuje večeri za sve učesnike skupa, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijina.

Na skupu učestvuju lideri iz celog regiona, a nakon sastanka obratiće se na zajedničkoj konferenciji za medije.

Sastankom sa liderima Zapadnog Balkana predsedava osnivač i izvršni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktor Svetskog ekonomskog foruma, Klaus Švab, a pored njega skupu će prisustvovati predsednik Foruma, Borge Brende i direktorka za Evropu i Evroaziju, Martina Larkin.

Skupu će prisustvovati i nemačka ministarka odbrane Ursula von der Lejen, slovački ministar spoljnih poslova Miroslav Lajčak, turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu i drugi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić u Ženevi na skupu o Zapadnom Balkanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018

Predsednica Vlade Ana Brnabić doputovala je u Ženevu, gde će sutra učestvovati na skupu "Dijalog o Zapadnom Balkanu", koji organizuje Svetski ekonomski forum...Brnabić večeras prisustvuje večeri za sve učesnike skupa, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima...Na skupu učestvuju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.