Brnabićeva danas u parlamentu na sednici o bezbednosnoj situaciji

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 13:48

Brnabićeva danas u parlamentu na sednici o bezbednosnoj situaciji

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće danas na sednici Skupštine Srbije, na kojoj će biti razmatran Izveštaj o bezbednosnoj situaciji u Srbiji.

Ana Brnabić će učestvovati danas od 15.00 časova na sednici Skupštine Srbije, na kojoj će biti razmatran Izveštaj o bezbednosnoj situaciji u Republici Srbiji nastaloj nakon masovnih ubistava u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i na području Smedereva i Mladenovca – u Malom Orašju i Duboni, saopštila je Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije.

Kako je ranije najavljeno, poslanici Skupštine Srbije započeće danas raspravu o bezbednosnoj situaciji u Srbiji posle dva masovna ubistva koja su se nedavno dogodila u roku od 48 časova.

Na dnevnom redu sednice, koju je zakazao predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić, nalaze se i predlozi opozicije, između ostalog 61 poslanik traži da se glasa o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.

Pored te tačke, pred poslanicima je izveštaj o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu i okolini Mladenovca koji je podnela Vlada Srbije, kao i izveštaj REM-a o nadzoru programa komercijalnih televizija sa posebnim osvrtom na izveštavanje o slučajevima nasilja, koji je podneo upravo REM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.