Brnabićeva čestitala Ursuli fon der Lajen i novom timu EK

Izvor: B92, 27.Nov.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva čestitala Ursuli fon der Lajen i novom timu EK

Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je u sredu novom timu Evropske komisije, s Ursulom fon der Lajen na čelu, na potvrdi mandata u Evropskom parlamentu.

Brnabićeva je poručila da se Srbija raduje tome što će s njima sarađivati u narednih pet godina, dok se priprema za članstvo u EU.

"Čestitke fon der Lajen i novom timu Evropske komisije. Radujemo se što ćemo sarađivati sa vama u narednih pet godina dok pripremamo Srbiju za članstvo u EU", navela je Brnabićeva na svom nalogu na Tviteru.

Evropski parliament ranije danas podržao je novi saziv Evropske komisije sa 461 glasom "za", 157 glasova "protiv" i 89 "uzdržanih" .

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.