Brnabić s predstavnicima ivent industrije o festivalima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2021, 16:50

Brnabić s predstavnicima ivent industrije o festivalima

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima inicijative "Safe Events Serbia" o uslovima održavanja događaja i festivala u skladu sa epidemiološkim merama.

Svi učesnici sastanka saglasni su da je povratak koncerata i manifestacija važan za oporavak muzičke i "ivent" industrije, privrede, ali i normalizaciju života.

Na sastanku je dogovoreno da će sledeće nedelje kriznom štabu biti iznet konkretan predlog da se od 21. juna, Svetskog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muzike, omogući održavanje kulturnih manifestacija, koncerata i festivala ukoliko se nastavi trend opadanja broja zaraženih virusom Covid-19, kao i pozitivan trend vakcinacije i imunizacije, te minimum 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije do tada bude imunizovano.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabić: Predložićemo omogućavanje koncerata i festivala od 21. juna

Izvor: Danas, 14.Maj.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima inicijative "Sejf ivents Srbija" (Safe Events Serbia) o uslovima održavanja dogadjaja i festivala u skladu sa epidemiološkim merama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.