Brnabić razgovarala sa šefovima parlamentarnih delegacija Irana, Katara, Meksika i Kipra

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić razgovarala sa šefovima parlamentarnih delegacija Irana, Katara, Meksika i Kipra

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa šefovima parlamentarnih delegacija Irana, Katara, Meksika i Kipra koje u Beogradu borave na 141. zasedanju Interparlamentarne unije (IPU). Članak Brnabić razgovarala sa šefovima parlamentarnih delegacija Irana, Katara, Meksika i Kipra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu otvorene škole odbrane od mogućeg vazdušnog napada

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Jugoslovenski listovi Pravda i Vreme na današnji dan pre tačno osamdeset godina pišu o beogradskim školama odbrane od vazdušnog napda. Članak U Beogradu otvorene škole odbrane od mogućeg vazdušnog napada se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Brnabić: Građani i privreda prepoznaju rezultate u oblasti e-Uprave

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Na trećoj sednici Koordinacionog saveta za elektronsku upravu, kojom je predsedavala predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, zaključeno je da je reforma javne uprave i uvođenje elektronske uprave jedna od oblasti u kojima su postignuti najveći rezultati. Članak Brnabić: Građani i privreda prepoznaju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.