Brnabić odgovorila Rotu: Školski primer lažnih vesti

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 15:20

Brnabić odgovorila Rotu: "Školski primer lažnih vesti"

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je na sramnu objavu Mihael Rota na društvenoj mreži Iks, prenosi Alo.

"Ovako to izgleda kada vas pristrasnost zaslepi. Mihael Rot je nekada bio jedan od onih političara koji dvostruko, ili čak trostruko proveravaju informacije pre nego što ih objave (ili podele). Onda je njegova pristrasnost prema Srbiji i Aleksandru Vučiću postala toliko jaka i očigledna da je počeo da veruje u sve što odgovara njegovom pogledu na stvarnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Otuda i tvit ispod koji predstavlja školski primer lažnih vesti i kampanje dezinformacija. Sramota.

Istovremeno, kada je otkriven spomenik Aljbinu Kurtiju u Podujevu, 14. februara, on nije pitao da li se to dešava u nekoj drugoj demokratiji – da se otkrije statua osobe koja je živa i još na funkciji! To nije bio znak diktature ili jednostavnog nedostatka elementarne pristojnosti? Ne. Zato što su to uradili ljudi koje Mihael Rot podržava.

Zaključak: takva očigledna pristrasnost ne samo da vas zaslepljuje, već vas diskredituje," napisala je Brnabić u objavi na platfori "X".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BRNABIĆ O SRAMNOJ IZJAVI ROTA: "Školski primer lažnih vesti"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024

Zapušila mu usta..Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je na sramnu objavu Mihael Rota na društvenoj mreži Iks, prenosi Alo...- Ovako to izgleda kada vas pristrasnost zaslepi. Mihael Rot je nekada bio jedan od onih političara koji dvostruko, ili čak trostruko proveravaju informacije pre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.