Brnabić očitala lekciju opozicionarima: Vređali trudnu ministarku, ali im je premijerka pokazala gde im je mesto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić očitala lekciju opozicionarima: Vređali trudnu ministarku, ali im je premijerka pokazala gde im je mesto!

Premijerka Brnabić uputila kritike opoziciji i odbranila čast svih žena

Kada je u javnosti objavljena vest da je ministarka pravde u Vladi Srbije Nela Kuburović u drugom stanju, jedan od osnivača Pokreta slobodnih građana Zoran Čičak objavio je neumesan tvit na svom profilu.

Na njegovu neumesnu šalju, odgovor je ostavio i nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić.

Naime, Čičak je blagosloveno stanje srpske ministarke povezao sa novinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tekstom o mogućim smenama u Vladi Srbije uz komentar: "Najpametnija stvar koju je mogla da uradi".

Najpametnija stvar koju je mogla da učini...

👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧 pic.twitter.com/IdwH9Ceqbl

— Zoran Čičak (@zorancicak) October 28, 2019

Njegov opozicioni kolega Bojan Pajtić neprimereno je odgovorio na taj tvit sledećim rečima:

-Eto, nije da ništa ne zna - napisao je Pajtić.

Na ovakve loše i zlurade šale odgovorila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić na svom Tviteru i jednom za svagda objasnila "opozicionim stručnjacima" da ne mogu da se ponašaju na takav način.

- Ma bravo za Pajtića i Čička. Kako je super zezanje vređati zene... Koliko ste samo duhoviti, sve sami biseri građanske elite... Morate da stanete u red, gužva vam je u tom vašem mizoginom prostoru - tu vam se gura i Željko Veselinović, Boško, Sergej, kolege iz Saveza za Srbiju... - napisala je Brnabićeva.

Ma bravo @PajticBojan @zorancicak

Kako je super zezanje vredjati zene... Koliko ste samo duhoviti, sve sami biseri gradjanske elite... Morate da stanete u red, guzva vam je u tom vasem mizoginom prostoru - tu vam se gura i Zeljko Veselinovic, Bosko, Sergej, kolege iz @SavezZaSRB pic.twitter.com/uJZtpLLTNQ

— Ana Brnabic (@anabrnabic) October 29, 2019

Premijerka Brbnabić oduvek ističe da su veći natalitet i briga za obrazovanje jedna od najvažnijih obaveza države, te tako ni sada nije izostala podrška za koleginicu iz Vlade, ali i sve žene koje su u drugom stanju.

Predsednica Vlade zaštitila je sve žene od neumesnih komentara, omalovažavanja trudnih žena, kao i napada na ženski rod, koji se kako se može videti svakodnevno događaju među opozicionim liderima i njihovim "saborcima".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.