Brnabić o napadu na Lava Pajkića: Rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje koje svakodnevno trpimo

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 13:35

Brnabić o napadu na Lava Pajkića: Rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje koje svakodnevno trpimo

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, reagovala je nakon informacije da je narodni poslanik SNS Lav Pajkić, napadnut sinoć ispred porodičnog doma.

"Sinoć je, bez ikakvog povoda, osim što je član@sns_srbija, kukavički, sa leđa, uz uvrede i psovke na račun njegove preminule majke i predsednika @avucic napadnut Lav Pajkić. To je rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje koje svakodnevno trpimo. Nastavljamo borbu za pristojnu Srbiju!", napisala je premijerka Ana Brnabić. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Podsetimo, Lav se oglasio o incidentu preko društvene mreže Instragram.

"Sinoć sam ispred porodičnog doma, dok sam sa devojkom ulazio u zgradu, sa leđa fizički napadnut od strane nepoznate osobe, koja mi je zadala više udaraca u predelu glave uz salvu uvreda prema mojoj pokojnoj majci i predsedniku Aleksandru Vučiću", napisao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić: Napad na Lava Pajkića rezultat poziva na linč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je napad na člana Srpske Napredne Stranke Lava Pajkića "rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.