Brnabic o izjavama o ujedinjenju Preševske doline i Kosova

Izvor: Beta Video, 04.Okt.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabic o izjavama o ujedinjenju Preševske doline i Kosova

BEOGRAD - Upitana da li je sa predstavnicima nacionalnih saveta nacionalnih manjina razgovarala o zahtevu da jug Srbije traži da se ujedini sa Kosovom po ugledu na Kataloniju, premijerka Ana Brnabić je kazala da nije i da neće razgovarati o tome. ``To nisu teme razgovora, teme razgovora se tiču institucionalnih mehanizama u skladu sa Ustavom i zakonima Republike Srbije. To nikako nije u skladu ni sa Ustavom ni sa zakonima Srbije. Samim tim, to nije otvoreno za debatu``, kazala je Brnabić. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripajanje juga Srbije Kosovu? " "Nije otvoreno za debatu"

Izvor: B92, 04.Okt.2017

Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić, povodom izjava da Preševska dolina traži ujedinjenje s Kosovom po ugledu na Kataloniju, kazala da to nije "otvoreno za debatu"...Upitana da li je sa predstavnicima nacionalnih saveta nacionalnih manjina razgovarala o zahtevu da jug Srbije traži da se ujedini...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.