Izvor: RTS, 24.Okt.2021, 13:59

Brnabić: Ubistvo Vučića bilo planirano tokom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića bilo dugo planirano, a da je sve što se dešavalo u vezi sa slučajem "Jovanjica" pokušaj državnog udara.
Ana Brnabić je za Pink rekla da je Vučićevo ubistvo planirano dugo i detaljno, da se napravljene paralelne strukture u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i kampanja u "tajkunskim medijima" koju su, po dogovoru, prenosili i mediji u regionu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Dodala je da se slaže sa rečima predsednika Izvršnog odbora Darka Glišića da je planirana fizička eliminacija predsednika Srbije.
Brnabićeva je ocenila da je sve što se dešavalo u vezi sa prisluškivanjem predsednika i u slučaju afere Jovanjica bio "najblaže rečeno pokušaj državnog udara".
"Ceo narativ je bio takav. Mislim da su hteli da ga ubiju i pre, tokom i posle otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji, ali danas je, čini mi se, taj narativ razbijen. Mi ćemo nastaviti istragu i zaštićenih neće biti", istakla je Brnabićeva za Pink.
Cilj ovih medija bio je, kako je ocenila, da se Vučić dehumanizuje, da se od njega i njegove porodice napravi kriminalni klan, te bi u trenutku njegovog eventualnog fizičkog smaknuća rekli "šta je čudno, to je i zaslužio, on je bio mafijaš i političar samo za javnost".
Komentarišući hapšenje nekadašnje državne sekretarke u MUP-u Dijane Hrkalović, Brnabićeva je rekla da nadležne službe rade svoj posao. "Partijska knjižica, ime i prezime ili funkcija, neće zaštititi nikoga", dodala je premijerka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ATENTAT! Ana Brnabić: Planirano Vučićevo ubistvo na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2021, 07:26

To je pripremano dugo i detaljno, napravljene su paralelne strukture u okviru MUP, kao i kampanja u tajkunskim medijima koju su, po dogovoru, prenosili i mediji u regionu, otkrila premijerka

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.