Brnabić: Što pre do zakona o izgradnji stanova

Izvor: Danas, 19.Feb.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Što pre do zakona o izgradnji stanova

Na sastanku Komisije za pripremu predloga programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, predsedavajuća, premijerka Ana Brnabić, rekla je da je neophodno da članovi Komisije i radne grupe ubrzaju dinamiku, kako bi, nakon usvajanja zakonskog teksta, u drugom kvartalu mogla da počne izgradnja stanova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Izgradnja stanova za pripadnike bezbednosti u drugom kvartalu godine

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Feb.2018, 10:09

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić predsedavala je sastanku Komisije za pripremu predloga programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti...Učesnici sastanka razmatrali su dinamiku i faze realizacije projekta, modele za njegovo finansiranje, rezultate Radne grupe koja je zadužena...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.