Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2020, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Prezadovoljna sam svime što je Vlada uradila, Srbija nikad nije bila jača nego danas

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je "prezadovoljna" svime što je Vlada Srbija uradila tokom njenog mandata, ocenjujući da je Srbija "nikad nije bila jača nego što je danas".

Ona je ocenila da po ostvarenim rezultatima, danas jedna godina ne može da se meri sa četiri godine u periodu pre 2013. godine.

"Žao mi je što nismo više napredovali u smislu članstva Srbije u STO, što nismo više objašnjavali zašto nam je potreban novi zakon o GMO, ne da bi otvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << naše tržište za GMO već da bi zaštitili i tržište i naše građane. Nije moglo da se stigne sve, energetska transfomacija zemlje biće zadatak za neku novu vladu ali imamo dobre razloge zašto nešto nismo završili jer smo imali prioritete", kazala je premijerka odgovarajući na pitanja poslanika u Skupštini Srbije.

Dodala je da će se efekti mnogih stvari koje je sprovela Vlada na čijem je čelu, videti tek 2021. ili 2022. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRNABIĆ: Prezadovoljna sam svime što je Vlada uradila, Srbija nikad nije bila jača nego danas!

Izvor: Kurir, 27.Feb.2020

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je "prezadovoljna" svime što je Vlada Srbija uradila tokom njenog mandata, ocenjujući da je Srbija "nikad nije bila jača nego što je danas".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.