Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Nije politički progon Djilasa, sve u istrazi je uradjeno profesionalno

Premijerka Ana Brnabić je izjavila danas da privodjenje osumnjičenih iz Dajrekt medija i Radiotelevizije Srbije nije "politički progon, niti su postojale političke najave istrage", već je sve radjeno "profesionalno", i pozvala sve "nastave da rade u skladu sa vladavinom prava".

"Policija, sudstvo, tužilaštvo moraju da rade svoj posao, bez ikakvih pritisaka, molim ih da se ne plaše Drgana Đilasa i njegovih političkih performansi, koji su pritisak", rekla je Brnabić za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Televiziju Pink.

Ona je rekla da je predsednica Vlade i da slučaj nije u njenoj ingerenciji, ali je poručila nadležnima da "budu dovoljno hrabri da rade svoj posao i da zaštite vladavinu prava".

Prema njenim rečima, Srbija nije država u kojoj se nečija imovina istražuje iz političkih razloga.

"Ali, ne pristaje na to da - zato što je neko politički neistomišljenik, ne sme da istražuje jer će oni sutra reći da je to politička borba", rekla je Brnabić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.