Brnabić: Marinika i Đilas obećali smanjenje plata lekarima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2022, 21:17

Brnabić: Marinika i Đilas obećali smanjenje plata lekarima

Povodom predstavljanja "Plana za dan posle" Stranke slobode i pravde (SSP) u kome se između ostalog garantuje da će se u prvih pola godine lekarima obezbediti početna plata od 1000 evra, a medicinskih sestrama od 600 evra, premijerka Ana Brnabić je na svom tviter nalogu napisala da su "danas Marinika i Đilas ušli u istoriju kao prvi i jedini koji su obećali da će smanjiti plate lekarima kada dođu na vlast".

Ona navodi da je prva tačka njihovog plana da će lekari imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << početnu platu od 1.000 evra, a da je sada osnovna plata lekara 1.020 evra.

"Da se razumemo: obećanje da će smanjiti plate lekarima je sasvim u skladu sa njihovom politikom dok su bili vlast (plata lekara tada bila duplo manja nego danas), ali mi ipak nije jasno šta su im lekari krivi", napisala je premijerka i dodala da pored spomenika Stefanu Nemanji, izgleda poseban pik imaju na lekare.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Marinika i Đilas obećali smanjenje plata lekarima

Izvor: B92, 02.Feb.2022

Povodom predstavljanja "Plana za dan posle" Stranke slobode i pravde (SSP) oglasila se premijerka Ana Brnabić...Ona je na svom Tviter nalogu napisala da su "danas Marinika i Đilas ušli u istoriju kao prvi i jedini koji su obećali da će smanjiti plate lekarima kada dođuu na vlast"...Brnabić navodi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.