Brnabić: Još se rade procene povećanja plata u javnom sektoru

Izvor: Danas, 13.Sep.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Još se rade procene povećanja plata u javnom sektoru

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se još rade procene koliko će biti povećanje zarada u javnom sektoru, ali da je izvesno da će minimalna zarada od iduće godine biti veća za 11,1 odsto. Članak Brnabić: Još se rade procene povećanja plata u javnom sektoru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić:"Još radimo na tome koliko će biti POVEĆANJE PLATA"

Izvor: Blic, 13.Sep.2019

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da još nije utvrđeno koliko će biti povećanje plata i da se sa Ministarstvom finansija još radi na tome.

Nastavak na Blic...

U Beogradu otvoreno sedište Sekretarijata Transportne zajednice Jgoistočne Evrope

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2019

Sedište Sekretarijata Transportne zajednice Jugoistočne Evrope, čiji je cilj razvoj saobraćajne mreže između Evropske unije i zemalja Jugoistočne Evrope, otvoren je danas u Beogradu..."Otvaranje prvog sedišta jedne međunarodne organizacije u našoj prestonici je velika čast za Beograd, ali...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.