Brnabić: Beograd je uvek bio okrivljen da je Putin, a oni su Zelenski VIDEO

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 09:23

Brnabić: Beograd je uvek bio okrivljen da je Putin, a oni su Zelenski VIDEO

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila, gostujući na TV Prva, da ne postoji razlika između onoga što govori opozicija u Srbiji i onoga što govori Priština.

"Rekla bih da bi se prištinski mediji ponosili kada bi njihovi mediji izveštavali kao tajkunski mediji u Srbiji", navela je ona.

Ali, ako pogledate intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za CNN vidite da je činjenično stanje potpuno nebitno. To je ta vrsta pritiska protiv kog se Vučić bori, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ona.

"Imate velikog zlog vuka, a oni su jadni i bez obzira na sve sporazume koji su potpisani, a kojih se Priština ne pridržava. To je uvek bilo tako i biće tako", rekla je ona dodajući da napornim radom Vučić to uspeva da održava".

Predsednica Vlade je podsetila da je Beograd uvek bio okrivljavan u smislu da je Beograd Putin, a oni su Zelenski.

"Zaista, predsednik Srbije se bori nadljudskim naporima i taj intervju za CNN je to pokazao", rekla je ona, napominjući da bi svako drugi izgubio živce, dok je predsednik Srbije uspevao da ostane smiren.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić: Ne postoji razlika između toga što opozicija govori u Beogradu i što govori Priština

Izvor: Danas, 04.Okt.2023

Ne postoji razlika između toga što opozicija govori u Beogradu i što govori Priština, ocenila je za TV Prva premijerka Srbije Ana Brnabić, uverena da bi se "Priština ponosila kada bi izveštavali kao što izveštavaju tajkunski mediji u Beogradu".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.