Britni Spirs presavila tabak, piše autobiografiju

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs presavila tabak, piše autobiografiju

LOS ANĐELES - Pop pevačica Britni Spirs je navodno u pregovorima da napiše knjigu koja bi bila bazirana na njenom životu.

Kako prenosi "Holivud riporter", Spirsova je u pregovorima sa "It Books", jednim od odeljenja izdavačke kuće "HarperKolins".

Spirsova trenutno radi kao sudija u novim emisijama muzičkog takmičenja "Iks Faktor" i navodno je sarađivala sa muzičarem Vil.aj.emom na njegovom novom albumu.

Nedavno je viši sud u Los Anđelesu odbacio tužbu bivšeg pevačicinog menadžera koji je tužio Spirsovu zbog neplaćanja 15 posto zarade od albuma "Blockout" prodatog u 3,1 milion primeraka.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britni Spirs piše autobiografiju

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Nov.2012

Pop pevačica Britni Spirs navodno je u pregovorima s jednom izdavačkom kućom, te bi uskoro mogla napisati roman o svom životu, prenosi Holywood Reporter. Nakon glumačke karijere, učešća u rijalitiju, [..]

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Britni Spirs piše autobiografiju?

Izvor: Svet plus, 05.Nov.2012

Pop pevačica Britni Spirs je navodno u pregovorima da napiše knjigu koja bi bila bazirana na njenom životu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.