Britanski turisti poginuli kad je na njih pao helikopter

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski turisti poginuli kad je na njih pao helikopter

Najmanje troje ljudi, uključujući dva državljanina Velike Britanije, poginuli su danas na dalekom severu Rusije kad se na njih srušio helikopter.

Dva britanska turista su stigli u region Murmansk da bi pecali, a kad ih je helikopter iskrcao i zatim pokušao da poleti, zbog jakog vetra se srušio i ubio ih na licu mesta, saopštila je regionalna služba spasavanja, a prenela agencija Itar-Tas.

Identitet trećeg poginulog nije zasad poznat.

Ruski sajt "Lajf njuz" navodi da su Britanci bili "VIP turisti" i da su u Rusiju došli zbog izleta koji je osmišljen posebno za strance koji se bave pecanjem.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Helikopter pao na turiste

Izvor: B92, 21.Jul.2013

Moskva -- Troje ljudi, uključujući dva državljanina Velike Britanije, poginuli su na dalekom severu Rusije kad se na njih srušio helikopter...Dvoje britanskih turista stiglo je u region Murmansk da bi pecali, a kad ih je helikopter iskrcao i zatim pokušao da poleti, zbog jakog vetra se srušio i...

Nastavak na B92...

Helikopter usmrtio troje turista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2013

Najmanje troje ljudi, među njima dva državljanina Velike Britanije, poginulo je danas na dalekom severu Rusije kad se na njih srušio helikopter.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Rusiji pao helikopter, najmanje troje mrtvih

Izvor: Mondo, 21.Jul.2013

Najmanje tri osobe, uključujući dva britanska državljanina, poginule su kada se na njih srušio helikopter na severu..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.