Britanski princ umešan u pedofiliju

Izvor: AlternativneVesti.com, 10.Jun.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski princ umešan u pedofiliju

Princ Endrju, vojvoda od Jorka, trebalo bi da se pojavi pred sudom u Americi gde bi bio ispitivan o umešanosti u pedofiliju, objavio je britanski „Dejli mejl“. List navodi i da bi ovaj sin kraljice Elizabete Druge mogao da svedoči o pedofilskim radnjama američkog milionera Džefrija Epstina, osuđenog 2008. godine na 18 meseci zatvora zbog korišćenja usluga maloletnih prostitutki. Prema pisanju „Dejli mejla“, dvadesetsedmogodišnja Virdžinija Roberts, koju je Epstin seksualno >> Pročitaj celu vest na sajtu AlternativneVesti.com << zlostavljao dok je bila dete, zatražila je od svojih advokata da se pred sudom pojavi i princ Endrju, za koga je naglasila da „zna istinu“ o svim mračnim radnjama ovog bogataša sa Vol Strita.
Virdžinija Roberts je inače jedna od 17 žena koje je Epstin silovao dok su bile maloletne, a u tužbi koju je protiv njega podnela navela je da su u pedofilskim orgijama, osim njega, učestvovali i mnogi predstavnici evropske aristokratije.
Ona, međutim, u strahu za sopstveni život, nije smela da navede imena ostalih silovatelja-pedofila, naglašavajući da je reč o izuzetno moćnim i uticajnim ljudima.
Prema pisanju „Dejli mejla“, izvor blizak princu Endrjuu naveo je da sin britanske kraljice „nema bilo kakvih saznanja o ovom slučaju“.
Međutim, Virdžinija Roberts je još ranije izjavljivala da je nekoliko puta bila kod vojvode od Jorka, ali nije precizirala prirodu svojih poseta.

Nastavak na AlternativneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AlternativneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AlternativneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.