Britanski mediji: Šolak mora da vrati zajam od 110 miliona funti za kupovinu Sautemptona

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 12:04

Britanski mediji: "Šolak mora da vrati zajam od 110 miliona funti za kupovinu Sautemptona"

Vlasnik Sautemptona navodno do decembra 2024. godine mora da vrati ovu sumu novca.

Srpski biznismen Dragan Šolak mora do kraja 2024. godine da vrati zajam od 110 miliona funti koji je koristio za kupovinu Sautemptona, tvrde britanski mediji!

Ovu vest javio je "Tajms" koji navodi da je Šolak taj zajam finanisrao za preuzimanje Svetaca i da se klub nalazi u teškoj situaciji jer se suočavaju i sa ispadanjem iz Premijer lige.

Poslednji su na tabeli, a navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će prihod Sautemptona biti smanjen za trećinu ako ispadnu u drugi rang takmičenja.

Šolak je vlasnik investicione kompanije registrovane u Luksemburgu, čiji finansijski izveštaju pokazuju detalje rkedita koji treba da bude otplaćen u decembru 2024. godine - piše Dejli Mejl pozivajući se na pomenuti "Tajms."

Isti medij napomonje da je Šolak svoje prve milione zaradio kada je 2000. osnovao kompaniju "Junajted Grupa", kao id a je njegova neto vrednost trenutno preko milijardu funti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.