Britanska policija špijunira studente

Izvor: AlternativneVesti.com, 01.Jun.2011, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska policija špijunira studente

Policija u Velikoj Britaniji postavila je sigurnosne kamere na univerzitetima i koledžima kako bi motrila na studente koji sve češće protestuju zbog povećanja cena školarina. Kako prenosi Pres TV, za godinu dana školovanja u Velikoj Britaniji sada je neophodno izdvojiti oko devet hiljada funti, odnosno nešto više od deset hiljada evra. Agencije su ranije prenele da je odluka o povećanju studentskih školarina politički teška za liberaldemokrate koji su u predizbornim govorima >> Pročitaj celu vest na sajtu AlternativneVesti.com << prošle godine navodili da su protiv povećanje školarina i da će u parlamentu glasati protiv takve odluke, ali su kasnije ušli u koalicionu vladu sa Konzervativnom strankom desnog centra.
Tako je britanska koaliciona vlada saopštila da namerava da utrostruči iznos studentskih školarina u Engleskoj, pa će studenti umesto dosadašnjih 3.290 plaćati devet hiljada funti po semestru.

Nastavak na AlternativneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AlternativneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AlternativneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.