Britanac na Baliju izvučen iz bunara posle šest dana

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 11:39

Britanac na Baliju izvučen iz bunara posle šest dana

Džejkob Roberts na Baliju slomio nogu kada je upao u četiri metara dubok bunar dok je bežao od psa

Britanac koji je upao u bunar na indonežanskom ostrvu Bali spasen je posle šest dana.

Dvadesetdevetogodišnji Džejkob Roberts slomio je nogu kada je upao u četiri metara dubok bunar dok je bežao od psa, prenosi agencija AFP, citirajući izjave lokalnih zvaničnika.

Bunar je bio suv, ali zbog slomljene noge, muškarac nije mogao da izađe napolje. Svedoci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navode da se u bunaru nalazila i mala količina vode, zahvaljujući kojoj je muškarac imao šta da pije, pa je preživeo.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog tema za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Britanac na Baliju izvučen iz bunara posle šest dana

Izvor: Radio 021, 08.Jun.2020

Džejkob Roberts na Baliju slomio nogu kada je upao u četiri metara dubok bunar dok je bežao od psa..AFPU bunaru je bilo malo vode, koju je zarobljeni Britanac mogao da pije..Britanac koji je upao u bunar na indonežanskom ostrvu Bali spasen je posle šest dana...Dvadesetdevetogodišnji Džejkob Roberts...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.