Britanac SVALIO KRIVICU na naše momke: Udario sam Bakarija, ali Srbi su ga dokrajčili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanac SVALIO KRIVICU na naše momke: Udario sam Bakarija, ali Srbi su ga dokrajčili!

Tvrdio kako su Srbi nemilosrdno tukli Hendersona, iako se na snimcima vidi kako ga on udara u glavu

Amir Omerčić (32), Britanac poreklom iz Srbije koji je uhapšen na Zakintosu zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Amerikanca Bakarija Hendersona (22), na saslušanju je svu krivicu svalio na privedene Srbe iako se na snimku vidi kako pesnicom u glavu udara Amerikanca, a potom nokautira i još jednog mladića!

Omerčić, koji je navodno sestrić zločinca Nasera Orića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na saslušanju je rekao da je do tuče došlo zbog hostetse srpskog porekla zaposlene u kafiću koja je tog dana bila slobodna.

- Izašla je sa Amerikancima, među kojima je bio i Henderson. Jedan Srbin joj je prišao i upitao je: "Zašto se družiš sa Amerikancima?" Neko mu je nešto dobacio, a Srbin je Amerikanca udario u lice. Henderson mu je uzvratio, tako je sve počelo... Devojka je pokušala da ih razdvoji, ali ju je Henderson slučajno udario laktom, curila joj je krv... Pritrčao sam da joj pomognem - pravdao se Omerčić.

On je dodao da je pojurio za Hendersonom, koji je istrčao iz Kkafića, i udario ga pesnicom u lice, pa dvaput u telo.

- Otišao sam, a Srbi su nastavili nemilosrdno da ga biju - rekao je Omerčić.

On je tvrdio da ima gips na ruci, te da nije mogao da nanese povrede Bakariju, ali su se u javnosti pojavila dva video-zapisa koja demantuju odbarnu izbacivača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.