Bregović zabranio emitovanje emisije “Paparaco potera na televiziji Pink

Izvor: Blic, 21.Dec.2010, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović zabranio emitovanje emisije “Paparaco potera" na televiziji Pink

BEOGRAD - Stanko Boras, advokat pop muzičara i kompozitora Gorana Begovića uputio je menadžmentu televizije Pink upozorenje i zahtev da u program ne ide emisija “Paparaco potera” jer su u njoj snimljeni članovi Bregovićeve porodice.

"Suprotno zakonu, vaša emisija na najgrublji način ugrožava privatni život i integritet Gorana Bregovića i članova njegove porodice. Imajući u vidu da članovi njegove porodice nisu javne ličnosti i da je za emitovanje emisije u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su oni snimljeni potrebna njihova saglasnost, stavljamo zabranu na emitovanje snimljenog materjala na vašem kanalu u republici Srbiji i kanalima u zemljama na prostoru bivše Jugoslavije", piše u dopisu Advokatske kancelarije Boras upućenom menadžmentu televizije Pink.

U dopisu televiziji Pink stoji i upozorenje da će, u slučaju emitovanja sporne emisije, advokat biti prinuđen da prava Gorana Bregovića i njegove porodice potraži na sudu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bregović zabranio emitovanje emisije "Paparaco potera" na televiziji Pink

Izvor: Svet, 22.Dec.2010, 00:28

Stanko Boras, advokat pop muzičara i kompozitora Gorana Begovića uputio je menadžmentu televizije Pink upozorenje i zahtev da u program ne ide emisija 'Paparaco potera' jer su u njoj snimljeni članovi Bregovićeve porodice. "Suprotno zakonu, vaša emisija na najgrublji način ugrožava privatni život...

Nastavak na Svet...

Darko Popović: “Paparaco: Lov na poznate” nije zabranjena!

Izvor: CrveniTepih.com, 22.Dec.2010

Povodom informacije da je Goran Bregović Brega zabranio emitovanje emisije RTV Pink 'Paparaco: lov na poznate' redakciji S media portala stiglo je saopštenje-reakcija autora serijala Darka Popovića. Ističe da emisija nije ukinuta, već će biti izbačeni samo kadrovi Bregine porodice, što je zahtevao,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.