Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bredova poruka kriva za raspad Dženiferinog braka?

Od kada je Dženifer Aniston saopštila da se razvodi od Džastina Terua, u medijima su se pojavile razne informacije koje su dali bliski prijatelji slavnog para.

Za samo nekoliko dana, strani mediji su pisali različite priče o životu i Dženifer Aniston i Džastina Terua. Pojedini su tvrdili da je par imao problem sa mjestom stanovanja, ali i da je Džen zasmetala pretjerana bliskost Džastina i Naomi Vots.

Prema posljednjoj informaciji koju ima magazin "US Weekly" >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << njihov brak se dodatno pogoršao od trenutka kada je Teru pronašao romantičnu poruku koju je Bred Pit napisao Dženifer prije desetak godina, a koju ona nikada nije bacila.

Kako navodi ovaj tabloid, Džastin je doslovno zapjenio i to mu se uopšte nije svidjelo.

"On je naletio na staro pismo Breda Pita na kome je bilo napisano: 'Već mi nedostaješ'", kazao je izvor blizak paru.

Iako mu je Dženifer objasnila da tu nema ničeg lošeg, zbog ljubavne poruke se Džastin osjećao veoma nesigurno, a tog osjećaja nije mogao da se riješi.

To ne čudi, s obzirom na to da su se obožavaoci Džen i Breda dugo nadali da će se desiti pomirenje između njih dvoje, posebno nakon Bredovog razvoda sa Anđelinom Džoli, 2016. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.