Bred i Dženifer ponovo bliski: Pomirenje na pomolu?

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred i Dženifer ponovo bliski: Pomirenje na pomolu?

Glumac Bred Pit i glumica Dženifer Aniston ponovo su se zbližili. Nakon emotivnog kraha sa Anđelinom Džoli, Bred se sve češće čuje sa poznatom glumicom.

Bivša glumčeva supruga pomogla mu je razgovorom baš u trenutku kada mu je bilo najteže.

- Dženifer je kroz razgovor uspela da utiče na Breda da svoj život posle teškog raskida opet dovede u red. Bred se bori za zajedničko starateljstvo nad decom, i Dženifer mu pruža punu podršku u tome. Između bivših >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << supružnika i dalje se oseća velika povezanost - tvrdi izvor.

Ipak, kako naglašava, Bred nikada ne bi stao između Dženifer i njenog supruga Džastina Terua, s kojim je u braku dve godine.

S druge strane, kako piše Yahoo, ukoliko bi se Dženifer rastala od Džastina, Bred bi joj se vratio bez razmišljanja. Pošto se ranije dosta pisalo o problemima u braku koje imaju Terou i Anistonova, ni razvod nije nemoguća opcija.

Kako je magazin In Touch prethodno izvestio, Bred se tokom leta javio Dženifer kako bi joj se izvinio zbog načina na koji se ponašao prema njoj dok su bili u braku, a nju je "dirnuo ovaj njegov potez".

Od tada su počeli da se čuju često, a neke od tema o kojima su najviše pričali jesu njegov razvod od Anđeline i borba za starateljstvo nad decom, kao i njen pokušaj da ga predstavi u negativnom svetlu.

- Došao je do zaključka da je najveća greška u njegovom životu to što je Dženifer ostavio zbog Anđeline. Iako nije zaljubljen u Džen, shvatio je koliko je voli i svojim prijateljima je otkrio da svakog dana to vidi sve jasnije. Sada su dostigli taj nivo bliskosti i razumevanja koji nisu imali dok su bili u braku - tvrdi izvor blizak Pitu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.