Brazil: Devet mrtvih u stampedu na žurci tokom policijske potere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil: Devet mrtvih u stampedu na žurci tokom policijske potere

Devet osoba poginulo je danas u stampedu ljudi, nastalom kada su u predgrađu Sao Paula dvojica osumnjičenih, koje je jurila brazilska policija, uletela među okupljene na uličnoj žurci.

Na žurci je bilo oko 5.000 ljudi, preneo je Rojters.

Osumnjičeni, koji su bežali na motociklu, pucali su tokom potere na policiju u Paraisopolisu, siromašnom predgrađu Sao Paula.

Portparol policije Emiliano da Silva Neto izjavio je za "Globo njuz" da su neki od okupljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kamenicama i flašama gađali policajce koji su odgovorili suzavcem, navodi AP.

Potom su krenuli da beže jednom uskom ulicom, pa je nastao stampedo u kojem je devet osoba pregaženo na smrt.

Sedam osoba je povređeno i prebačeno u bolnicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pregaženi tokom policijske potere: Devetoro mrtvih u stampedu na uličnoj žurci

Izvor: B92, 01.Dec.2019

Sao Paulo -- Devet osoba poginulo je u stampedu ljudi, nastalom kada su dvojica osumnjičenih, koje je jurila brazilska policija, uletela među okupljene na uličnoj žurci...Na žurci u predgrađu Sao Paola je bilo oko 5.000 ljudi, preneo je Rojters...Osumnjičeni, koji su bežali na motociklu, pucali...

Nastavak na B92...

Ljudi izgaženi na smrt tokom žurke: Užas počeo kada je uletela policija

Izvor: Večernje novosti, 01.Dec.2019

Osumnjičeni, koji su bežali na motociklu, pucali su tokom potere na policiju u Paraisopolisu, siromašnom predgrađu Sao Paula Devet osoba poginulo je danas u stampedu ljudi, nastalom kada su u predgrađu Sao Paula dvojica osumnjičenih, koje je jurila brazilska policija, uletela...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.