Bravo! Olakšali život dečaku iz Žitorađa

Izvor: Mondo, 13.Jan.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo! Olakšali život dečaku iz Žitorađa

Humanitarna organizacija "Naše zrno" iz Žitorađa prikupila je novčana sredstva za renoviranje kuće dečaka Aleksandra Mitrova, koji živi sa dedom bez ikakvih sredstava za život.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Kako je saznaje Beta, sredstvima prikupljenim humanitarnom akcijom u kući su renovirane dve prostorije, izgrađeno novo kupatilo i kupljen plazma televizor, čime su donekle ublaženi teški uslovi u kojima dečak živi.

U akciji su učestvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << glumac leskovačkog pozorišta Dragan Marjanovć sa predstavom "Putovanje kroz gusto granje", majstor koji je izvodio radove na renoviranju kuće Srđan Stolić, kao i preduzeće "Kristal profi glas" koje je poklonilo prozore i vrata za kuću.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Naše zrno": Olakšali život dečaku iz Žitorađe

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jan.2016

Humanitarna organizacija "Naše zrno" iz Žitorađe prikupila je novčana sredstva za renoviranje kuće dečaka Aleksandra Mitrova, koji živi sa dedom bez ikakvih sredstava za život...Sredstvima prikupljenim humanitarnom akcijom u kući su renovirane dve prostorije, izgrađeno novo kupatilo i kupljen...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.