Branko Ružić: Podržavam Vučićevu inicijativu

Izvor: B92, 27.Feb.2021, 14:32

Branko Ružić: Podržavam Vučićevu inicijativu

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je danas da podržava inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Podsetimo, Vučić je rekao da će inicirati da pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i identiteta preuzme država.

"Kao i predsednik Vučić smatram da je važno da sadržaji udžbenika za predmete koji su važni za naš nacionalni identitet moraju da budu pažljivo birani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dostupni mladim generacijama“, naveo je Ružić u pisanoj izjavi.

On je istakao da je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja spremno da preuzme nepohodne aktivnosti u smeru otvaranja dijaloga i realizacije te inicijative.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružić podržao inicijativu da samo država objavljuje udžbenike istorije

Izvor: Danas, 27.Feb.2021

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da podržava inicijativu po kojoj bi pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i identiteta preuzela država.

Nastavak na Danas...

Ružić podržao inicijativu da samo država objavljuje udžbenike istorije

Izvor: Beta, 27.Feb.2021

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da podržava inicijativu po kojoj bi pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i identiteta preuzela država.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je prethodno da će podneti inicijativu Vladi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.