Bračno putovanje se pretvorilo u pravi HOROR: Poznatu influenserku njih SEDMORICA silovali DVA SATA jedan za drugim, muža opljačkali i pretukli

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:44

Bračno putovanje se pretvorilo u pravi HOROR: Poznatu influenserku njih SEDMORICA silovali DVA SATA jedan za drugim, muža opljačkali i pretukli

Četvorica uhapšeno, za ostalim počiniteljima se traga.

Indijske vlasti uhapsile su četvoricu od sedmorice muškaraca za koje se veruje da su umešani u grupno silovanje influenserke, koja je sa suprugom bila na putovanju u Indiji.

- Svi napadači su identifikovani i ostatak osumnjičenih biće uskoro uhapšen - rekao je šef policije za Indian Express.

Do napada je došlo dok je par bio u svom šatoru u regionu Dumka, tokom putovanja motorima zemljom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Lokalna policija nije pružila više detalja o počiniocima brutalnog napada koji je šokirao međunarodnu javnost i samo je rekla da su se izvinili vlastima.

Fernanda i Vićente, koji dokumentuju svoja putovanja svetom na motoru za svoju publiku od preko 245.000 pratilaca na Instagramu, prolazili su kroz četvrt Dumka u Indiji na putu za Nepal, kada su brutalno napadnuti. Zaustavili su se u Dumki da tamo prenoće u šatoru.

Zahvalili se na podršci

Njih dvoje su u nedelju popodne objavili novi stori na svom nalogu, zahvalili javnosti na talasu podrške i izrazili nadu da će počinioci biti ubrzo uhvaćeni i privedeni pravdi.

Vićente i Fernanda kažu i da su i pored užasne avanture u Indiji upoznali i veoma dobre ljude.

- Nemojte misliti da je Indija to. To je sjajna zemlja koju vredi posetiti. Kao i sve zemlje, ima dobrih i loših stvari - kaže Vićente u videu, a Fernanda dodaje da su Indijci dobri ljudi i da ne treba generalizovati.

Do napada je došlo u petak uveče kada je par planirao da prenoći u svom šatoru. Kako su rekli u intervjuu za špansku televiziju Antena 3, odlučili su da kampuju jer nisu pronašli hotel u blizini.

- Silovali su me, jedan za drugim, dok su neki gledali. To je trajala oko dva sata - rekla je Fernanda.

Fernanda ima brazilsko i špansko državljanstvo, dok je njen suprug Španac.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.