Bračni par iz Srbije poginuo kod Zvornika

Izvor: N1 televizija, 04.Sep.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par iz Srbije poginuo kod Zvornika

Bračni par iz Srbije poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći kod Zvornika a njihova četvorogodišnja ćerka teško je povređena i prevezena u bolnicu, potvrđeno je iz Centra javne bezbednosti Bijeljina.

 Do nesreće je došlo oko 15 časova u mestu Vukšić Polje, na magistralnom putu Milići - Zvornik kada se putnički automobil "škoda" sudario sa teretnim vozilom "mercedes".

Na deonici puta gde se dogodila nesreća potpuno je obustavljen saobraćaj, zbog uvidjaja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji obavljaju policija i dežurni tužilac.

"Devojčica je zadobila otvoreni prelom leve nadlaktice, prelom desne natkolenice i ima teške povrede tela i glave", naveo je Milan Vidović, portparol zvorničke bolnice.

Tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović rekla je da će se o uzroku nesreće moći govoriti tek nakon što bude završen uviđaj i obavljeno veštačenje.

"Veštak saobraćajne struke izvršiće veštačenje. U toku je uviđaj i prikupljanje svih materijalnih dokaza i tek nakon toga moći će se sa određenom sigurnošću reći šta je uzrok ove teške nesreće", rekla je Petrovićeva, koja je izašla na mesto nesreće.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.