Braća Lazić dele istu sudbinu: Darkov brat preživeo STRAVIČAN UDES, a pevao je i u Zvezdama Granda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća Lazić dele istu sudbinu: Darkov brat preživeo STRAVIČAN UDES, a pevao je i u Zvezdama Granda (FOTO)

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a samo nekoliko godina ranije, njegovom bratu se desila slična situacija. Darko je pobedio u "Zvezdama granda", a njegov brat se okušao u istom takmičenju.

Darko i Dragan Lazić dele istu sudbinu, a po životnim situacijama koje im se događaju, nesumnjivo je da im se podudaraju kako lepe, tako i teške situacije.

Dragan Lazić je rođeni Darkov brat, koji je krenuo istim stopama, pokušavajući da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oproba u muzici, iako je samo 5 meseci pre toga pevao, za razliku od brata, koji je pevao od malena. Međutim, teško je bilo dostići Darkovu ogromnu popularnost.

Dragan je pre nešto više od 2 godine doživeo saobraćajnu nesreću kod Šimanovaca, pa je završio u Urgentnom centru. Iako se ne viđaju često u javnosti, njih dvojica su jako vezani.

Dragan je takođe bio učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" 2013.godine, a Darkoga je savetovao kako da se ponaša da bi doživeo uspeh:

- Tačno je da će se moj Dragan takmičiti u "Zvezdama Granda". Peva lepo, ali se time bavi tek pet meseci. Malo kasno, s obzirom na to da ja odmalena volim da pevam. Savetovao sam ga šta bi trebalo da peva, kako da se ponaša, kakve pesme da bira i još mnogo toga. Njemu je sad praksa najpotrebnija, i to mora da mu postane navika - a onda je dodao:

- Vodio sam ga nekoliko puta na moje nastupe i zna kako sve to izgleda. Tu sam da mu pomognem za sve što treba i da ga podržim. Jedino što nikad ne bih mogao da pozovem Sašu Popovića i da urgiram za brata. Njega narod treba da zavoli da bi uspeo u životu - rekao je Darko.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Istu sudbinu dele Darko Lazić i njegov brat: Obojica imali stravični udes!

Izvor: Svet plus, 25.Okt.2018, 09:25

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a samo nekoliko godina ranije, njegovom bratu se desila slična situacija, ista sudbina ih sačekala...Darko i Dragan Lazić dele istu sudbinu, a po životnim situacijama koje im se događaju, nesumnjivo je da im se podudaraju kako lepe, tako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.