Božović: DS za policiju koja štiti sve gradjane Srbije

Izvor: Studio B, 26.Mar.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: DS za policiju koja štiti sve gradjane Srbije

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio da će ta stranka više ulagati u policiju koja štiti i gradjane Srbije i glavnog grada a ne u komunalnu policiju koja je čak i tukla građane Beograda, saopštila je DS.

On je rekao i da je nedopustivo da se od komunalne policije pravi privatno obezbedjenje gradonačelnika Beograda i vrha Srpske napredne stranke, navodi se u saopštenju. Božović, koji je kandidat za poslanika DS, istakao je i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << glavni grad najmanje bezbedan u Evropi odmah posle Kijeva i da će se DS založiti da se to promeni.

"Malo toga je uradjeno kada je u pitanju borba protiv kriminala, korupcije, kada je u pitanju bezbednost dece u školama... nabrojao je Božović, koji je i najavio ulaganja u policijsku profesiju. ;

Ponižavajuće je da policija nema zimske uniforme, da nema osnovna sredstva za rad i zato ćemo ulagati u ljude, u njihovu profesiju, rekao je kandidat za poslanika DS.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

"DS za policiju koja štiti sve građane Srbije"

Izvor: B92, 26.Mar.2016

Beograd -- DS će više ulagati u policiju koja štiti i građane Srbije i glavnog grada a ne u komunalnu policiju koja je čak i tukla Beograđane, izjavio je predsednik GO DS...Balša Božović je rekao i da je nedopustivo da se od komunalne policije pravi privatno obezbeđenje gradonačelnika Beograda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.