Bosanka kupila mužu poklon za pamćenje zbog kojeg je morao da skoči sa visine od 152 metra! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanka kupila mužu poklon za pamćenje zbog kojeg je morao da skoči sa visine od 152 metra! (VIDEO)

Pod motom "Što viši uspon, to lepši pad" na Dunavskom tornju u Beču već nekoliko godina postavljena je platforma za bandži džamp na visini od 152 metra, piše cazin.net.

Stojeći na ivici 8 metara dugačke čelične rampe ispod skakača se pruža panorama Beča sa pogledom u daljinu koji doseže i do 80 kilometara - fantastičan pogled, ali i doživljaj za sve one koji se usude.

Jedna Cazinjanka je suprugu, koji je ljubitelj adrenalina i avanturizma, poklonila upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << skok sa najvišeg tornja u Austriji.

Tako je Amel Kajtazović iz Gornje Lučke, koji već 4 godine živi i radi u Tulnu, uživao u bandži džampingu na visini od 152 metra.

Pogledajte i sami:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Iznenadila muža poklonom: Morao da skoči s visine od 152 metra! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2017

Platforma za bandži džamp na visini od 152 metra pod motom “Što viši uspon, to lepši pad” već nekoliko godina postavljena je na Dunavskom tornju u Beču...Stojeći na ivici čelične rampe duge osam metara ispod skakača se pruža panorama Beča s pogledom u daljinu koji doseže i do 80 kilometara...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.