Bosanci gube mečeve, ali baš ih briga...

Izvor: Mondo, 05.Avg.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanci gube mečeve, ali baš ih briga...

Reprezentativci Bosne i Hercegovine ne pobeđuju na turniru u Trstu, ali se i te kako dobro zabavljaju

Foto: MN Press

Košarkaši Bosne i Hercegovine ne briljiraju na turniru u Trstu. Najpre su izgubili od reprezentacije Srbije sa 69:82, a onda su ubedljivo poraženi i od selekcije Italije (71:99).

Uprkos tome, izabranici selektora Duška Ivanovića ne očajavaju. U ekipi vlada dobra atmosfera što su potvrdili i Mirza Teletović i Muhamed Pašalić. Oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iskoristili lepo vreme u Trstu da se dobro zabave.

Organizovali su mini takmičenje ko će bolje da skoči sa mola u marinu. Ostali igrači su ih okuražili, a zatim uživali u njihovim bravurama. Možda će to doprineti da poslednji meč na turniru protiv Kanade odigraju bolje...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.