Košarkaši Srbije dobili i drugi meč na turniru u Trstu

Izvor: Politika, 04.Avg.2014, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Srbije dobili i drugi meč na turniru u Trstu

TRST –Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je danas selekciju Kanade sa 78:73 (16:12, 23:22, 22:19, 17:20), u utakmici 2. kola turnira u Trstu.

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića zabeležili su drugu pobedu na turniru u okviru priprema za prvenstvo sveta, nakon što su u nedelju ubedljivo nadigrali selekciju Bosne i Hercegovine (82:69).

U susretu sa Kanađanima Srbija je nastupila bez Nemanje Nedovića, koji je na meču sa BiH doživeo ozbiljnu povredu stopala >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i u sredu se vraća u Beograd na dodatne preglede.

Ukoliko bude potvrđeno da je u pitanju prelom metatarzalne kosti, odličnom beku predstoji mirovanje u trajanju od tri do četiri nedelje, pa bi mogao da propusti svetsko prvenstvo u Španiji.

Na turniru u Trstu srpski košarkaši odigraće još jednu utakmicu, sutra od 20.30 sati protiv domaćina Italije.

U nastavku priprema sledi učešće na turniru u Pou, gde će im rivali biti selekcije Grčke, Hrvatske i domaćina Francuske.

Na prvenstvu sveta, od 30. avgusta do 14. septembra, Srbija će igrati u A grupi sa domaćinom Španijom, Francuskom, Brazilom, Egiptom i Iranom.

Tanjug

objavljeno: 04.08.2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija bolja i od Kanade!

Izvor: RTS, 04.Avg.2014

Nakon pobede nad BiH, košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je i selekciju Kanade sa 78:73 (16:12, 23:22, 22:19, 17:20) u utakmici drugog kola na turniru u Trstu. U trećem kolu u utorak od 20.30 naši košarkaši se sastaju sa Italijom. ..Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića zabeležili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.