Borba za Beograd na Prvoj: Ipak dolazi Radulović

Izvor: B92, 27.Feb.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za Beograd na Prvoj: Ipak dolazi Radulović

Beograd -- Sve tri stolice za goste će ipak biti popunjene od 19 časova na Prvoj u okviru "Borbe za Beograd", jer je lider DJB Saša Radulović pristao da dođe u emisiju.

Prva je tražila odgovor na pitanje zašto ovi treba da odu, ali i oni da nam se ne vrate, ali je izgledalo kao da odgovora neće biti jer Boško Obradović i Radulović u prvi mah nisu želeli da dođu u emisiju. Ipak, jedan od dvojice lidera koalicije dolazi, a osim njega gosti će biti Aleksandar Antić i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aleksandar Šapić.

Njih dvojica su nekada sarađivali u vlasti, a tada im je šef bio Đilas. Da li bi takav scenario mogao ponovo da se desi reći će nam kandidati za gradonačelnika sa lista pod brojem tri i pet.

Druga runda Borbe za Beograd na TV Prva počinje u 19h.

Gledajte Borbu za Beograd svakog dana na Prvoj od 19 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.